Hit enter to search or ESC to close

Доброволци

С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

Ако и вие вярвате в нашата мисия, свържете се с нас, за да работим заедно по общите ни цели.

Мисията на Фондация „За Застрахователна Информираност“ е да повишава застрахователната култура и осведоменост на гражданското общество в България. Наш приоритет са защитата на обществения интерес и подобряване на качеството на живот чрез образователни публикации, анализи и споделяне на добри практики, които да помогнат на всеки да направи своето обосновано и информирано решение.

Ако имате познания в областта на застраховането, правото или финансите, може би търсим Вас. Нашият екип от доброволци се стреми да помага на всеки, който е извън сферата на застрахователната дейност, да използва застраховането като инструмент за защита на своите права и имущество по оптимален за него начин. За тази цел развиваме онлайн съдържание, правим консултации, дискусии, обучения и събития, с които допринасяме за информираността на обществото по тази така важна тема. Ако имате знания и опит, които бихте искали да споделите и ако умеете да разяснявате сложни концепции по лесен и разбираем начин, ще се радваме да станете част от екипа ни.

Добре дошли на сайта на Фондация в обществена полза „За Застрахователна Информираност“ с ЕИК 206044361. Фондацията извършва изцяло некомерсиална дейност, безвъзмездно, в съответствие с мисия си.