Hit enter to search or ESC to close

Полезни факти

Източниците, от които черпим информация, са важни. Ние се стремим винаги да ползваме проверена и достоверна информация. Считаме, че това е от особена важност, когато става дума за нашите права, здраве или финанси. Макар да нямаме връзка с посочените по-долу източници, ние считаме, че публикуваната информация е полезна, затова я споделяме с Вас.

Основи на застраховането

Какво е застраховка? Кой трябва да се застрахова? Как да използваме този инструмент оптимално? За какво да внимаваме, когато сключваме полица? Множество въпроси, които са важни за всеки, който сключва застраховка за първи път или преминава към нов тип полица, каквато не е ползвал преди. В този богат информационен ресурс ще намерите всичко най-важно, което следва да знаете за застраховането.

Най-важното за автомобилните застраховки

Ако за първи път застраховате автомобила си, пътниците в него или себе си като шофьор, най-вероятно пред вас стоят множество въпроси и неизвестни. Автомобилното застраховане има своите специфики във всяка държава, но основните положения при него са еднакви навсякъде по света. В този материал ще научите повече по темата. Той разглежда основните типове застраховки на самото превозно средство и на хората, които го ползват.

застраховка живот застраховка критични болести

Какво трябва да знаем за застраховката живот

Застраховката живот е форма на грижа за нашето семейство. Основните неща, които е необходимо да знаем, преди да сключим такава полица, са описани в тази статия. Тъй като това е сред най-дългосрочните ангажименти, които можем да поемем в сферата на застраховането, е добре да сме запознати с подробностите и материалът ни дава отлична основа.