Hit enter to search or ESC to close

Екип

Екипът на Фондация „За Застрахователна Информираност“ се състои от експерти в областта на застраховането с дългогодишен опит. Ние познаваме отлично всички аспекти на застрахователния процес и имаме възможност да помогнем на всеки, за когото материята е нова и непозната.

Основател на Фондация „За Застрахователна Информираност“ е Ивета Кунова – застрахователен брокер с дългогодишен опит. Ивета от години помага на хората в ежедневието си да се ориентират във все още сложния и объркващ за тях свят на застраховането и вярва, че знанията и опитът ѝ могат да допринесат за обществото.

За да е максимално полезна на обществото, тя основа фондацията, в която събра екип от свои колеги. Те също като нея вярват, че в света на застраховането, прозрачността и образоването на хората относно начините, по които да защитават правата си, могат само да бъдат от полза за всички. Създаването на качествено образователно съдържание и подпомагането на гражданите в опознаването и прилагането на техните права е мисия за целия екип на фондацията.

Ние осъществяваме мисията си, като създаваме безплатно образователно съдържание, помагаме на желаещите чрез онлайн дискусии и правим събития, в които всеки, заинтересован от темата за застраховането, може да се включи. Стремим се да градим и развиваме общност, която все повече и по-добре да използва застраховането като инструмент за по-добро и спокойно бъдеще.