Hit enter to search or ESC to close

Събития

Ние разработваме качествено онлайн образователно съдържание, но също така вярваме, че нищо не може да замени изграждането на общности. Екипът ни организира и посещава множество събития, както в България, така и извън страната, всяка година. Споделяме интересни предстоящи конференции на тема застраховане и с вас. Фондацията няма никаква свързаност с организаторите.

 • 22-23 февруари 2021

  15 международна конференция на тема финанси, банково дело и застраховане

  22-23 февруари 2021, Париж

  Тази конференция се провежда ежегодно и събира академици и теоретици от финансовата сфера. Освен научни доклади, имате възможност да чуете и практически насочени лекции, които ще ви бъдат полезни в управлението на личните ви финанси и в планирането им: включително избора на банка, застрахователен брокер и дългосрочни инвестиции. Градът домакин също ще Ви осигури незабравимо преживяване през тези два конферентни дни.

 • 9 февруари 2021

  TINtech London Market 2021

  9 февруари 2021, Лондон

  Това е едно от най-големите събития в застрахователната сфера в световен мащаб. На него ще имате възможност да чуете множество лекции по иновативни и интересни теми като технологиите и блокчейн в застраховането, подходи относно включване на изолирани и малцинствени групи, големи данни и изкуствен интелект, законодателство и промените в него, както и множество други актуални теми. Градът домакин е известен със своята конферентна култура и предоставя възможност и за съчетаване на посещението Ви с туристическа обиколка.

 • 6-8 април 2021

  Международна конференция на туристическите застрахователи

  6-8 април 2021, Дубай

  Туристическото застраховане е динамична и предизвикателна сфера, в която постоянно се въвеждат иновации. Тази конференция се провежда няколко пъти годишно, на различни места по света и събира на едно място експерти по темата, които споделят ценен практически опит. Възможността да се съберете с толкова много хора, заинтересовани от туристическо застраховане, от цял свят, не е за пропускане и дава изключителни възможности за установяване на ценни нови контакти.